Fabrikant van wielen en technische vormstukken in polyurethaan

Vulkoprin produceert wielen en technische vormstukken in polyurethaan die extreme lading, hoge snelheden, verschillende temperaturen en vervorming aankunnen.

| Competence | Comfort | Security |

Vulkollan® heeft zich onderscheiden als het “benchmark” materiaal voor zwaarlastwielen. Geen enkel ander type polyurethaan biedt een optimale mix aan eigenschappen over een breed temperatuur bereik. Garantie voor  operationele continuïteit en een langere levensduur. Consulteer de Catalogus.

 

Printhane™ is de verzamelnaam van de door Vulkoprin ontwikkelde polyurethaan elastomeren voor bijzondere toepassingsgebieden, zoals Printhane™ -X dat specifiek voor snelle roller coasters werd ontwikkeld, of Printhane™ GRIP om meer grip te geven bij aandrijftoepassingen.

Printhopan® is een hoogwaardig thermoplastisch polyurethaan voor bekleding van het loopvlak van geleiderollen en een geluidarm alternatief voor harde polyamide.

Easyroll™ is een super elastisch rubber in 65 Shore A.

Passie voor wielen
& technische producten
in polyurethaan

Familie geleide onderneming, gevestigd in Tielt (België)
Meer dan 55 jaar ervaring
In-house design, engineering & productie
In-house testbaan
Single source verantwoordelijkheid
Vulkollan® licentie
Klanten wereldwijd in material handling-, machinery- en thema park industrie

MATERIAL HANDLING INDUSTRY

Vulkoprin ontwerpt en produceert een volledig assortiment aandrijf en lastwielen voor vorkheftrucks, AGV’s (Automated Guide Vehicles), stapelkranen, shuttles en zwaarladers.

MACHINERY INDUSTRY

Betrouwbare prestaties en een maximale levensduur zijn de belangrijkste onderscheidende factoren van Vulkoprin wielen en technische vormstukken voor toepassingen in de machine industrie.

 

THEME PARK INDUSTRY

Vulkoprin is wereldwijd “preferred supplier” van wielen voor pretparken en attractiefabrikanten.

 

 

MAINTENANCE, REPAIR & OPERATIONS

One-stop-shopping voor diverse standaard en op maat gemaakte wieloplossingen en technische vormstukken. Consulteer de standaard catalogus.

 

Vulkoprin is “Supplier of the year” van Toyota Material Handling

Lees meer