Familie Maes

Tielt, 6 Januari 2021 – Vulkoprin heeft Leen Maes (midden) en Bert Maes (tweede van links) aangesteld als gedelegeerd bestuurder. De voormalige gedelegeerd bestuurder, Ir. Jan Maes (tweede van rechts), zal als raadgever het directieteam blijven ondersteunen.

 

Met deze generatiewissel aan de top is de toekomst van Vulkoprin gewaarborgd.

 

Leen Maes, CEO en co-eigenaar is Master in de Rechten. Zij startte haar loopbaan bij Deloitte Accountancy als Legal consultant social law. Sinds 2013 vervoegde zij het Vulkoprin directieteam als verantwoordelijke voor HR & Finance. “Met genoegen stel ik vast dat de familie alsook de medewerkers vertrouwen putten uit deze overdracht. Als kind luisterde ik met fascinatie naar de verhalen van mijn grootvader en vader over onze ‘wielenfabriek’. Het is met trots dat ik, samen met mijn oom, verder de krijtlijnen mag uitzetten binnen ons familiebedrijf’. Leen Maes heeft vanaf 01 januari 2021, de rol van CEO waargenomen.

 

Bert Maes, CTO en co-eigenaar is Industrieel ingenieur elektromechanica. Hij was productiedirecteur bij Vulkoprin sinds 1990. Met zijn passie voor polyurethaan begeleidde hij Vulkoprin naar één van de meest moderne productievestigingen in de sector. “De derde generatie staat nu mee aan het roer. Wij zetten hiermee de droom van mijn vader verder. De uitdagingen zijn groot en dit vereist sterk leiderschap. Met een vrouw aan de top zullen wij nog beter in staat zijn in te spelen op de ontwikkelingen. We zien hiermee de toekomst voor Vulkoprin vol vertrouwen tegemoet en waarderen dat Jan ons nog enige tijd met zijn rijke ervaring blijft ondersteunen”.

 

“Deze beslissing is een strategisch belangrijke stap voor Vulkoprin”, verklaart Ir. Jan Maes„Hierdoor kunnen wij ons met nieuwe accenten voorbereiden op de uitdagingen en opportuniteiten en de continuïteit van het familiebedrijf waarborgen”.

 

Wim Maes (eerste van rechts) en Simon Maes (eerste van links) zijn beide tewerkgesteld in de productie.

Vorige
Volgende

Kerncomité

Leen Maes: CEO (Afgevaardigde bestuurder)

Bert Maes: CTO  (Afgevaardigde bestuurder)

Didier Nulens: Directeur Sales & Marketing

Bart Vermaete: Directeur Productie

Lieven Deman: Directeur Planning

Geert Bouckaert: Directeur ICT

Inge Vermeire: Directeur Kwaliteit