Operational Excellence bevestigd via de toekenning van de trofee ‘Supplier of the Year’ of Toyota Material Handling

Operational Excellence bevestigd via de toekenning van de trofee ‘Supplier of the Year’ of Toyota Material Handling

 

Tijdens de8e TMHE Suppliers’ Conference werd de waardering van Toyota Material Handling voor de kwaliteit en service van Vulkoprin bevestigd met de “Supplier of the Year” award.

 

“Vulkoprin’s duidelijke klantgerichtheid, sterk leiderschap, moderne en sterk geautomatiseerde productie-eenheid, stabiele kostenefficiënte output, lage kwaliteitsproblemen en totale transparantie zijn de redenen waarom we hebben besloten Vulkoprin te belonen als leverancier van het jaar”, zegt Giorgio Polonio, Vice President Purchasing Toyota Material Handling Europe.

 

Vulkoprin is vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. De erkenning van onze inspanningen is een stimulans voor het Vulkoprin Wheel Team om met passie en vastberadenheid onze missie voort te zetten.

 

Het Wielteam van Vulkoprin vernieuwt zijn ISO 9001-accreditatie tot 2024

 

Het eerste ISO 9001-certificaat gaat helemaal terug tot 1995. Sindsdien zijn de markt, de klanten en de Vulkoprin-organisatie allemaal aanzienlijk geëvolueerd. Bijgevolg evolueren ook de processen voortdurend. Het was nu dus een goed moment om Bureau Veritas te laten controleren of de kwaliteit van de serviceprocessen nog steeds gewaarborgd is. Met de verlenging van het ISO 9001-certificaat tot 2024 worden onze ambities van operational excellence herbevestigd.

Eerder dit jaar werden ook onze vaardigheden op het gebied van milieubeheer bevestigd door uitbreiding van de 14001-certificaten.

 

Vulkoprin koppelt deze onderscheidingen en certificering aan kernwaarden met betrekking tot het welzijn van haar personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het milieu en duurzaamheid.