Snelle en gerichte werkwijze op alle niveaus

De volledig geïntegreerde, ultramoderne productievestiging laat toe om zowel individuele items als grote volumes te produceren.

 

Op die manier kan Vulkoprin zich heel flexibel opstellen om veranderende marktvragen om te zetten in nieuwe product oplossingen.

 

Lees hier hoe wij samen met onze klanten specifieke oplossingen op maat ontwikkelen.

 

 

Toepassing van technische stukken – Conveyor ringen voor de glasindustrie

Klant

Onze klant is Europees marktleider in de productie en verwerking van vlakglas voor de bouw-, de auto-industrie en andere sectoren. De groep telt 200 bedrijven in meer dan 30 landen. De groep richt zich op 4 segmenten: glas, elektronica, keramiek en chemie.

 

Uitdaging

Voor de vervanging van conveyor ringen op de productielijnen was het bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in de regio van hun productiesites. Buiten de kwaliteitseisen aan het product, wenste de klant vooral een duurzame relatie op te bouwen om de continuïteit van de slijtonderdelen voor lange tijd te verzekeren.

 

Oplossing

Vulkoprin ontwikkelde samen met de klant een alternatieve oplossing.

 

Resultaat

De conveyor ringen worden geproduceerd in NBR 75 sh A. Belangrijk in de toepassing zijn het tegemoet komen aan zeer nauwe toleranties en het blijven functioneren in een grote temperatuur range. Na een uitgebreid testprogramma door onze klant op alle niveaus van de productielijnen werd deze oplossing cum laude onthaald. Ondertussen draaien duizenden conveyor ringen over de productielijnen.

 

USP

Niet alleen heeft onze klant een vervangproduct gevonden voor zijn conveyor ringen, maar heeft  Vulkoprin de zekerheid geboden dat het product jarenlang beschikbaar zal zijn. Onze gepersonaliseerde aanpak en meer als 55 jaar ervaring garanderen een snelle en gerichte werkwijze op alle niveaus.